WERKWIJZE

De werkwijze van Lex Goos Coaching & Advies kenmerkt zich door een combinatie van kennis (toegepaste psychologie, NLP, positieve psychologie), ervaring en intuïtie. Hierbij wordt kennis gezien als basis, welke aangevuld wordt met ervaring en intuïtie.

Om het subjectieve karakter van het begrip geluk helder te krijgen, zijn er enkele aspecten die tijdens de gesprekken centraal staan: vertrouwen, eerlijkheid, humor, gelijkwaardigheid, bereidheid, eigen verantwoordelijkheid, aandacht, respect, empathie & ecologie. Als coach en adviseur is Lex eerlijk, rustig, respectvol en opmerkzaam. Hij daagt je soms uit en kan in bepaalde gevallen direct uit de hoek komen. Een open en eerlijke communicatie is in alle gevallen de sleutel tot het gewenste resultaat. Te allen tijde wordt getracht met behulp van synergie een win-win situatie tot stand te brengen.

Wilt u meer weten over de werkwijze of bent u benieuwd wat Lex Goos Coaching & Advies voor uw situatie of bedrijf kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.