andere interessante websites

www.plukgeluk.nl
Pluk Geluk is opgericht door Lex Goos en Sophie Meijntjes om de maatschappij het belang van kleine geluksmomenten in te laten zien. Het leven heeft veel meer te bieden dan het najagen van grote doelen zoals de ideale relatie, de perfecte carriere en een slanker lichaam. Wees weer eens net als een klein kind verwonderd over de kleine dingen in het leven. Geniet van de geur van pasgemaaid gras, geef elkaar wat vaker een compliment, doe een goede daad, lach, fluit, knuffel, droom, leef met aandacht en maak tijd voor elkaar.Om dit onder de aandacht te brengen onderneemt Pluk Geluk diverse activiteiten.

www.nlp.be
De website van de school voor NLP. Hier heb ik mijn opleiding tot NLP master practitioner gevolgd. Ze houden zich hier enkel bezig met NLP en aanverwante benaderingen: ze organiseren opleidingen, workshops, bijscholingen en events, en doen voortdurend onderzoek naar nieuwe NLP-ontwikkelingen.

www.counselling.nl
Bij de Academie voor Counselling en Coaching ben ik met coachen begonnen. Het is het opleidingsinstituut van de Stichting Counselling. Ze gebruiken de humanistische basis die Carl R. Rogers heeft gelegd als vertrekpunt. De academie staat open voor beginners en mensen die hun vakgebied willen verdiepen of verbreden. Het is een academie waarin je nieuwe vaardigheden en kennis kunt leren, in een veilige omgeving kunt oefenen en werken aan je innerlijke groei. De academie is uniek omdat ze uitgaan van zelfsturend leren met een optimale keuzevrijheid tot specialisaties.

www.fontys.nl/psychologie
Toegepaste Psychologie is een vierjarige hbo-bacheloropleiding, gericht op het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en de juiste houding die je in de beroepspraktijk nodig hebt. De opleiding baseert zich op wetenschappelijke kennis over menselijk gedrag. Je leert om die kennis op praktische wijze toe te passen in dienstverlenende situaties waarbij het gaat om het bevorderen van gezond functioneren van mensen. Belangrijk daarbij is dat je leert op professionele wijze om te gaan met methoden, technieken en instrumenten. Deze opleiding maakt van mij een expert in het objectief vaststellen, beoordelen en beÏnvloeden van gedrag.

www.kindertherapie035.nl
In Praktijk Kindertherapie 035 staat het kind centraal en niet de klacht. Een kind is namelijk zoveel meer dan bijvoorbeeld het probleemgedrag dat het laat zien. Door het hele kind te zien wordt het bekrachtigd in zijn eigen kunnen en kan het op een andere manier naar zijn klacht gaan kijken.
Het doel van de therapie is om een kind zelf een oplossing voor het probleem te laten ontdekken of om een manier te laten vinden waarop het beter met de klacht om kan gaan

www.talentenfee.be
De talentenfee begeleidt kinderen, ouders en leerkrachten om dat bolletje aan talent te (h)erkennen en te doen groeien enerzijds, en om die onnodige laagjes en wikkels af te gooien anderzijds.
Talent ont-wikkelen dus :-)
Interessant is dat als je gaat voor je talent en je dromen, je meer energie krijgt, je meer voldoening ervaart en je uiteindelijk betere resultaten haalt!
Het mooiste wat je kan worden, is wie je bent!

«Terug