biografie

lexLex Goos is toegepast psycholoog en (NLP-)coach in de omgeving van Eindhoven.Daarnaast heeft hij zich toegelegd op de studie van de positieve psychologie.
Door het maken van bewuste keuzes richt hij zich alleen op die onderdelen waar hij voor 100% achter staat.
Hij streeft ernaar te blijven groeien op zowel emotioneel, spiritueel, sociaal, fysiek, financieel en intellectueel niveau en hij haalt er plezier uit om deze groei ook bij anderen te zien.

In juni 2012 verschijnt zijn boek 'kleine momenten van geluk' op de markt. Hierin geeft hij op praktische en wetenschappelijk onderbouwde wijze tips en voorbeelden om van een gelukkig leven ook een bloeiend leven te maken door een balans te creeren tussen genieten van het nu en het stellen van doelen voor de toekomst.

In augustus 2015 verschijnt zijn tweede boek Super-IK. Vertrokken vanuit een positief denkkader wordt in dit boek de nadruk gelegd op datgene waar je goed in bent. Al te vaak focussen we op wat we minder goed kunnen en proberen we dat te verbeteren. Nochtans toont onderzoek aan dat het veel effectiever is om te vertrekken van je positieve eigenschappen, en die te versterken. Op basis van inzichten uit de positieve psychologie ontwikkelden Lex Goos en Lianne Smit-Volkers een heel praktisch zelfcoachingstraject, dat je helpt om je persoonlijke bronnen van geluk te ontdekken en te versterken.

«Terug